Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with being logged in

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Asotin, Wa
    Posts
    1,191

    Default Problem with being logged in

    Hi there I'm having a heck of a time with this,here's the deal. I will log in website says thanks for logging in ect. I go look at posts everything is fine, until I go to post a picture or reply to a PM. When I click submit it tells me I'm not logged in. So I retype my info restore saved content hit submit and there we go again not logged in. I'm really at a loss. Can someone steer me in the right direction?

    Bruce P
    Two Ton, Diesel 35, Diesel 40, No.11 AutoPatrol ,(3) 4G D4's, 5U D2, 17R D6C, 9G D7, 7M D7

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    australia
    Posts
    733

    Default

    Bruce , are you ticking the Remember me Box ,Also ,wait till you get to the forum page to log in , I think the one on the home page logs you in to use the Store and members area . and not linked to the forum .
    Not an expert ,so could be wrong .

  3. #3
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Asotin, Wa
    Posts
    1,191

    Default

    Thanks Ian. I don't have the remember me box checked, and I always log in on the forums page. What's weird is that I can reply to a post like I'm doing now it's fine. But when I try to reply to a PM or try to download a pic it throws a fit. Sometimes I can re log in and get it done. Sometimes I can login again and again and again, and it's a no go. Kinda frustrating

    I will try checking remember me and see what happens.

    Thanks again

    Bruce
    Two Ton, Diesel 35, Diesel 40, No.11 AutoPatrol ,(3) 4G D4's, 5U D2, 17R D6C, 9G D7, 7M D7

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •