Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: duplication

  1. #11
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Chicago
    Posts
    1,206

    Default

    Quote Originally Posted by adco View Post
    I think one of the mods requested this feature when we upgraded the board, but if it's turning out the be annoying then I can look into removing it.
    Megan, I know we talked about how annoying it was while beta testing. At that time, we were unable to reset the default. If we can do it now, then go ahead. It is quite bothersome.
    933 42A, D4 7U, 2- D2 5U, 2- D2 4U, PV 15, LaPlante Choate C-20 scraper, and always with an eye out for more

  2. #12
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    victoria australia
    Posts
    2,978

    Default Curser Shift

    Hi Megan,
    I believe this maybe what others are refering to. In my case the problem I highlighted is the only issue I have encountered to date.
    When I first type in my Title, then, I hit "Tab" to shift the curser to the main Box? the curser appears and is flashing on and off, I believe, to indicate it is loaded and ready for me to type in my text, but, the curser jumps back to the title box after several letters have been typed and appears to stay there until I realise what has happened and Tab it back to the main Box.
    Being a two finger typist I am watching the keyboard and do not notice the curser shift until I have typed a fair bit and then I curse the curser (LOL) as I delete the over run in the title box and reshift the curser to re-type what I just deleted.
    Hope this helps.
    Thank You again for your persistance.
    Cheers,
    Eddie B.

  3. #13
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    australia
    Posts
    808

    Default

    I just had something realy strange happen this morning . Clicked on to disscussion board , scrolled down through the stickys And the first post was over 12 months old ??? down at the bottom of the page there were some posts 6 months old . It was like it was someones search results. The home page showed the lastest post ,but as i said ,the posts on the page were very old . Ian .

  4. #14
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Peoria, IL
    Posts
    69

    Thumb

    Okay that problem should be fixed now.

    ianoz: It sounds like you may have been seeing an old version of the site that your computer cached. It's unusual for it to be so VERY old, but I've heard of it happening before. Try clearing your cache and that may stop it from happening again. Here's an article with instructions for how to do that: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache
    Bulletin board problems? Email your questions to support@acmoc.org

    (...I can't tell a tractor from a lawnmower, so we're even.)

  5. #15
    A.Alan Guest

    Default

    never seen it on other forums . . . !!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •